Annika tycker till...

Annika tycker till...

Om min blogg

Här kommer jag att skriva om allt möjligt. Berätta om valda delar ur mitt liv, ventilera åsikter, fundera kring hundträning och annat som jag tycker är intressant. Frivilligt att läsa och frivilligt att kommentera.
Jag har också lagt till en kategori där jag skriver om hur livet förändrades i och med en bröstcancerdiagnos. Det är främst för att jag själv ska "skriva av mej" och definitivt inte i syfte att man ska "tycka synd om mej".

Kennel Camp 2010

Gott & BlandatPosted by Annika Sun, May 16, 2010 22:31:22

Japp, då var man hemma igen efter ett fyra dagar långt kennelläger med Rapport-klanen. Lägret avhölls en liten bit utanför Mullsjö, som jag numera vet ligger i Västergötland och INTE i Småland!

Det har varit fyra härliga dagar där det förväntade enorma regnovädret i princip uteblev helt och gav oss kanonbra hundträningsväder. Det duggregnade lite på lördagsmorgonen och en stund sent lördagkväll, då de flesta i sällskapet tillbringade i festlokalen på "Oscarsutdelningen" och vi alltså klarade oss torrskodda.

Vi var fyra ur "Värmlandsklanen" alt "the Black Army" som deltog på lägret och delade en jättefin och rejäl stuga; Ulle & Qola, Eva & Quinsea, Eleonor & Quintus samt undertecknad.

Under lägerdagarna har vi spårat, testat på lite sök, kört upplet och lydnad (ja, de flesta av oss i vart fall!) och dessutom slitit en del på KP, som trots sin rygg, ställt upp och figgar för våra hundar.

Lördagens Oscarsutdelning inleddes med det årliga bildspelet, som alltid komponerat och presenterat av Görre, som i vanlig ordning bjöd oss på fantastisk underhållning! Därefter följde prisutdelning av diverse priser till kennelns många framgångsrika tävlingsekipage. En minst sagt imponerande skara! Här ligger man i lä minsann! Men det är ju gott att ha lite att sikta på....

Hoppiloppan har skött sej utmärkt och höjt sina aktier rejält! Hon har spårat riktigt bra under överinseende av både KP och KM. Ena dagen var markeringarna jättefina men lite mycket muskler i spåret, den andra dagen var spåret mycket bättre och markeringarna sämre, men vi är ju långt ifrån klara än. Det roligaste var trots allt skyddet. Vi körde bitkudde ena dagen och ärm nästa och hon funkar kalasbra. Var riktigt stolt över min lilla panter!

Nu blir det en vecka med mycket jobb eftersom våra holländska kollegor kommer imorgon för deras tvåveckorsvistelse här. Det ska bli spännande. Under den tiden kommer vi även att uppdatera våran "Hollandsblogg". Nu kallar bingen! Ha det gott! @nnika

  • Comments(0)//annikasblogg.ljungsten.com/#post49