Annika tycker till...

Annika tycker till...

Om min blogg

Här kommer jag att skriva om allt möjligt. Berätta om valda delar ur mitt liv, ventilera åsikter, fundera kring hundträning och annat som jag tycker är intressant. Frivilligt att läsa och frivilligt att kommentera.
Jag har också lagt till en kategori där jag skriver om hur livet förändrades i och med en bröstcancerdiagnos. Det är främst för att jag själv ska "skriva av mej" och definitivt inte i syfte att man ska "tycka synd om mej".

Återupplivad...?!

Gott & BlandatPosted by Annika Fri, April 24, 2015 11:01:38
Hej!

Av en händelse stötte jag på ett av mina gamla blogginlägg på nätet. Det var en lite märklig känsla att läsa det jag skrivit typ 2010. Det var med blandade känslor jag läste inlägget. Det var en hel del rolig läsning som man minns med ett leende på läpparna. Den sista delen i inläggande handlade dock om att vi då precis varit tvingade att låta Impa få vandra vidare till hundhimlen. Det var mindre roligt förstås.

Hur som helst tänkte jag att det verkligen var på tiden att skriva några rader och chocka mej själv och möjligen även en del av omvärlden.

Nu har det ju gått flera år sen dess och inte heller är Bästa farbror Fisen kvar hos oss. Anders har ju tagit över Occra sen flera år och jag försöker få ordning på Fisen-sonen Milax alias Pluppen, som blivit dryga tre år. Det är verkligen inte helt enkelt. Det är en stabil herre med väääldigt mycket jakt och kamplust och vi har haft många diskussioner om att vi inte jagar grannskapets katter, eller inga katter överhuvud taget, och att man släpper bollen eller andra leksaker direkt när undertecknad säger till. Vi är inte helt överens, kan man väl lugnt säga... Men för det mesta är han väldigt gôllig och söt och inte alls bortskämd... Nåja, det sista var väl inte helt med sanningen överensstämmande. Nästa helg, närmare bestämt den 1 maj ska vi upp till Härnösand för att göra MT ihop med två av hans kullsyskon. Det är brorsan Mirax och syrran Mattes Extra, som också kommer med. Vi har fått förmånen att delta på mentaltest tillsammans med Akjas S-kull, som vi också fick göra MH ihop med. smiley

Tävlingsplanerna är ganska vaga ännu för i år. Vi har ju hitintills klarat av BSL 2, UHP, exteriörbeskrivning för korning och fått Excellent i Bruksklass på officiell utställning. Vi har ju även provat på (även om undertecknad helst vill glömma det) BSL 3. Det gick mindre bra. Förhoppningsvis kommer vi under året att fixa både BSL 3 och IPO 1.

På jobbfronten rör det också på sig. Har sedan september förra året varit med i Utbildningsgruppen på Landstinget som ansvarar för utbildning i framförallt Cosmic. Jag har under tiden varit tjänstledig från min tjänst på Vårdcentralen. Det har varit väldigt lärorikt. Nu har jag dock fått ett erbjudande om en tjänst tillbaka på "brottsplatsen", dvs Strokeenheten (avd 59 på CSK), denna gång som biträdande avdelningschef. Det blir alltså administrativa uppgifter på halvtid och halvtid som syrra på avdelningen. Det ska bli himla kul! Har tjänstledigt från VC ett halvår för att prova på annan tjänst. Börjar där redan den 11 maj. Det närmar sig med stormsteg och på måndag är det bara två veckor kvar...

En bild på Klarälven från Skived. Det är vackert i Värmland också! smiley

  • Comments(0)//annikasblogg.ljungsten.com/#post59
Next »