Ljungsten ventilerar

Ljungsten ventilerar

Tack Forshaga-Ullerud!

PolitikPosted by Anders Ljungsten Mon, September 20, 2010 23:00:47

Tack Forshaga! Tack Ullerud!

Jag vill på detta sätt passa på att tacka väljarna i Forshaga-Ullerud för det ökade stöd ni visat Moderaterna i vår kommun. Valrörelsen har på många sätt bedrivits på ett mycket mer aktivt sätt än någonsin. Vi har talat med massor av människor om vad ni tycker är viktigt i vår kommun. Vi har besökt personal inom främst äldreomsorgen för att bilda oss en uppfattning om hur er arbetsdag ser ut då det framkommit åsikter om bl.a. arbetstider och brist på arbetskläder. Vi har talat med lokala näringsidkare för att mer handfast få en uppfattning om vad kommunen kan göra för dem. Ett led i att kunna skapa ett mer välmående näringsliv och därigenom fler lokala jobb.

Alla dessa kloka synpunkter kommer nu att sammanställas för att lägga grunden till den politik Moderaterna i Forshaga-Ullerud kommer att driva de kommande fyra åren. Utan era idéer kan vi inte gå framåt och utveckla kommunen. Hela kommunen!

En del i det kommande arbetet kommer att vara en fortsatt kontakt med invånare och personal. Det är nämligen bara rent högmod då politiker tror sig kunna komma med alla goda förslag. Förändring och förbättring kommer alltid från dem som lever och arbetar i den verklighet som vi politiker ibland har svårt att se. Ni är alla välkomna att kontakta mig/oss med förslag och synpunkter. Här på bloggen, via mejl eller på andra sätt. Det är så den representativa demokratin måste fungera.

Än en gång, Tack för ert stöd!

Ha de gött!

Ljungsten


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.