Ljungsten ventilerar

Ljungsten ventilerar

Smickrande!

PolitikPosted by Anders Ljungsten Wed, September 15, 2010 00:29:14

Smickrande!

Den 26/11 2009 säger socialdemokraternas kommunalråd Angelica Rage i VF att hon vill lägga ner en skola i Forshaga kommun. Hon nämner bl.a. högstadiet i Deje och Skivedskolan.

Mindre än ett år senare påstår idag Benny Pedersen, ordförande i Barn- och utbildningsnämnden, att vi moderater ljuger när vi talar om att det finns risk för nedläggning av någon av skolorna. Han påstår då att det inte finns eller har funnits några sådana planer. Vem ska man lita på?

Vid ett torgmöte för några dagar sedan säger Angelica Rage att en väljare inte skall lyssna på en av moderaternas företrädare då denne ljuger. Detta utan att ens veta vad de pratar om.

Moderaterna har utestängts från att berätta om vår politik på Dejeskolan. Inga partier skall få den möjligheten. Angelica Rage ses för några dagar sedan, på Dejeskolan, agitera om hur fattiga folk kommer att bli om man röstar på alliansen. Kort därefter förnekar hon att detta ens har hänt trots att flera personer berättat om att de varit närvarande.

Jag måste erkänna att det känns mycket smickrande att (s) med sina 56,12% känner sig så hotade av oss små moderater med 12,57% att de tar till så desperata metoder som att ljuga helt öppet om saker som är så lätta att kontrollera. Mycket smickrande!

Ha de gött!

Ljungsten


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by fuldrutt™ Fri, September 17, 2010 17:26:06

Röstade idag, kryssade Anders Ljungsten.... nu tror jag du kommer in ändå, men har man chansen att tycka ska man ta den!

/fulis

Posted by Alexandra Thu, September 16, 2010 17:38:35

Hej och hå. Ytterligare ett bevis på att Rage har suttit alldeles för länge... Kvinnan kommer ju inte ens ihåg vad hon gör på dagarna och kvällarna:) Nej nu byter vi ut henne!

Posted by Thomas Wed, September 15, 2010 21:57:04

Sossarna tar till alla knep de kan nu, och drar sig inte för någonting vad det verkar. Uppenbarligen är de lite rädda och det är, precis som Anders skriver, bara smickrande för oss. När vi besökt olika äldreboenden och pratat med personalen där, så har vi naturligtvis först frågat verksamhetsansvariga om det är ok. För oss har det inte varit något problem, vi har följt de enkla regler som ställts upp, att inte störa verksamheten samt att inte gå in på de äldres rum. En självklarhet egentligen. Sossarna har däremot stormat in på personalmöten och propagerat utan att bry sig om att ens fråga. Med ett sådant agerande stör man inte bara verksamheten utan bidrar tyvärr till att skapa ett politikerförakt som drabbar alla partier. Forshaga kommun behöver byta styre något som vore bra för kommunen såklart men också nyttig läxa för (S).

Posted by ida Wed, September 15, 2010 10:55:28

sprid ut din blogg så myckt som möjligt! viktigt att folk får veta, oavsett vad man tänkt rösta!

Posted by väljare Wed, September 15, 2010 09:39:42

Dags för (M)er friska vindar och liv i Forshagas trötta röda styre! Blås på vettja!

Posted by Klarqvist for President Wed, September 15, 2010 09:24:18

Fasen du Ljungsten... tror jag ska rösta på dig i valet... Vill se dig och C Holm i regeringen...... men jag vill vara er chef ;)

Ha det gott, och lycka till (men inte för mycket) i valet ;-)

Posted by Carl Wed, September 15, 2010 00:41:25

Det är nästan så att man inte tror vad man ser ibland. Läget i kommunen är värre än vad man kunnat tro! Att alla partier utestängs från Dejeskolan är illa nog, men att sedan Rage har mage att kila dit bara sådär och sprida osanningar... ofattbart.

Det är rädda socialdemokrater vi ser i Forshaga kommun. Det enda som är heligt är att hålla sig kvar vid makten.