Ljungsten ventilerar

Ljungsten ventilerar

Smickrande!

PolitikPosted by Anders Ljungsten Wed, September 15, 2010 00:29:14

Smickrande!

Den 26/11 2009 säger socialdemokraternas kommunalråd Angelica Rage i VF att hon vill lägga ner en skola i Forshaga kommun. Hon nämner bl.a. högstadiet i Deje och Skivedskolan.

Mindre än ett år senare påstår idag Benny Pedersen, ordförande i Barn- och utbildningsnämnden, att vi moderater ljuger när vi talar om att det finns risk för nedläggning av någon av skolorna. Han påstår då att det inte finns eller har funnits några sådana planer. Vem ska man lita på?

Vid ett torgmöte för några dagar sedan säger Angelica Rage att en väljare inte skall lyssna på en av moderaternas företrädare då denne ljuger. Detta utan att ens veta vad de pratar om.

Moderaterna har utestängts från att berätta om vår politik på Dejeskolan. Inga partier skall få den möjligheten. Angelica Rage ses för några dagar sedan, på Dejeskolan, agitera om hur fattiga folk kommer att bli om man röstar på alliansen. Kort därefter förnekar hon att detta ens har hänt trots att flera personer berättat om att de varit närvarande.

Jag måste erkänna att det känns mycket smickrande att (s) med sina 56,12% känner sig så hotade av oss små moderater med 12,57% att de tar till så desperata metoder som att ljuga helt öppet om saker som är så lätta att kontrollera. Mycket smickrande!

Ha de gött!

Ljungsten